Pangasius
Utopený pangasius v česnekovém omámení.
Nasolený, nacitronovaný, okořeněný lahůdkovou paprikou, piri-piri pangasius v množství cca 3/4 kg se vloží na máslo neb olej do zapékací nádoby, posype se pokrájenou cibulí na kolečka a zalije v hrnku o obsahu asi 4 dl zakloktanou vodou s 1 lžící polohr. mouky, česnekem (množství co kdo snese) a dá se péci do rozehřáté trouby na 250 stupňů asi na 1/2 hodiny. Pro štíhlé a stabilizované s hodnotou choresterolu se dá voda nahradit smetanou a chvíli před vyložením z trouby posypat strouhaným sýrem. Příloha je na výběr, americké brambory, rýže, neb co kdo chce.
Tak dobrou chuť !!!!!!!!!!!!!!! Ovšem to co vidíte je něco úplně jiného a taky moc dobrého. Hádejte......
krista - A pro ty ostatní,